De BMW 6 Serie Coupé

DE BMW 6 SERIE COUPÉ. COMFORT EN VEILIGHEID

DE EERSTE INDRUK: SPORTIEF. DE TWEEDE: PERFECT.

DE BMW 6 SERIE COUPÉ. COMFORT EN VEILIGHEID

DE EERSTE INDRUK: SPORTIEF. DE TWEEDE: PERFECT.

De BMW 6 Serie Coupé. Comfort en veiligheidDE EERSTE INDRUK: SPORTIEF. DE TWEEDE: PERFECT.

Een hand op het met leder beklede stuur en een korte blik op het dashboard zijn voldoende. De BMW 6 Serie Coupé maakt in één keer duidelijk waar hij voor is ontworpen: maximale sportiviteit in een stijlvolle omgeving. Alle bedieningselementen zijn naar de bestuurder gericht en intuïtief te bedienen. Functionaliteit en sportief design houden elkaar perfect in balans. Geniet van alle kenmerken van een sportauto zonder daarbij af te zien van exclusief comfort.

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENPANEEL.

 MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENPANEEL.

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENPANEEL.

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 10,25 inch geeft een indrukwekkende visuele omlijsting van de voor BMW kenmerkende ronde instrumenten. Het toont informatie op maat, zodat de bestuurder zich kan concentreren op het autorijden en niet wordt afgeleid.

Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: COMFORT, ECO PRO en SPORT. Anders dan in het rijprogramma COMFORT, dat grotendeels overeenkomt met de tot nu toe vertrouwde weergave, domineert in de ECO PRO Modus de kleur blauw, waarbij de nieuwe weergave van EfficientDynamics en de bonusactieradius de bestuurder ondersteunen bij een zo efficiënt mogelijke rijstijl. Het rijprogramma SPORT is daarentegen herkenbaar aan een design met rode tinten en biedt specifieke weergaven voor snelheid en toerental.

Het multifunctionele instrumentenpaneel maakt ook de weergave van navigatie-informatie inclusief aanwijzingen van de Anticipatie-assistent, alsmede entertainment- en telefoonlijsten mogelijk.

GEVOEL VAN RUIMTE.

Het interieur van de BMW 6 Serie Coupé is ontworpen voor maximale luxe en sportiviteit. De sportstoelen zijn bekleed met hoogwaardig leder en passen perfect in het interieur. Dat geldt ook voor de middenarmsteun, waarvan de opbergvakken de nodige extra ruimte bieden voor allerlei kleine voorwerpen. Uw grotere bagagestukken, zoals sport- of reistassen, vinden een plekje in de 460 liter grote bagageruimte, dranken in de daarvoor bestemde houders in de middenconsole.

BESTUURDERGERICHTHEID.

Sportief rijden vereist snelle reacties. Daarom bevindt elke schakelaar, elk display en elk bedieningselement in de BMW 6 Serie Coupé zich daar waar u het intuïtief verwacht.
Links naast het stuur de schakelaars voor de assistentiesystemen en de lichtinstellingen, recht voor u de instrumentencombinatie met alle voor het rijden en de rijveiligheid belangrijke informatie, die het full-colour BMW Head-Up Display desgewenst direct in uw gezichtsveld op de voorruit projecteert.
Vanuit de bestuurder iets naar rechts gezien staat het optionele, vrijstaande 10,25-inch full-colour Control Display. Daaronder volgen de voorkeuzetoetsen, waarmee u zelf gedefinieerde functies en voorgeprogrammeerde instellingen direct kunt oproepen. Iets lager bevinden zich de bedieningselementen voor de airconditioning.
Meteen aansluitend en intuïtief binnen handbereik van de bestuurder is de Driving Experience Control in de middenconsole geplaatst. Ernaast bevindt zich de iDrive Touch Controller, die zo ook voor de voorpassagier comfortabel met één hand te bedienen is.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovatief bedieningscomfort: met het systeem Comfort Access kunt u uw BMW comfortabel openen en afsluiten zonder dat u de sleutel ter hand hoeft te nemen. Zodra u in de buurt van uw BMW komt, herkent Comfort Access de sleutel in bijvoorbeeld uw broekzak of koffer. Na automatische ontgrendeling van het portier kunt u instappen en met de Start/Stop-knop de motor starten. Door identificatie van de sleutel is de veilige werking van Comfort Access altijd gegarandeerd.

INTERIEURVOORVERWARMING.

INTERIEURVOORVERWARMING.

De interieurvoorverwarming met timer-functie maakt het mogelijk om bij lagere buitentemperaturen het interieur van de BMW alvast op de gewenste temperatuur te brengen zonder de motor te starten. Het systeem voorkomt zo ook dat de ruiten nog bevroren of beslagen zijn wanneer u wilt wegrijden.
De regeling en activering van de standverwarming gaat bijvoorbeeld via de afzonderlijke afstandsbediening, de BMW Connected app of de iDrive Controller. Een waterverwarmingsapparaat fungeert als warmtebron en krijgt energie via het brandstofsysteem. Ook de koude motor wordt via het koelsysteem voorverwarmd. Dit zorgt voor een verlaging van het brandstofverbruik tijdens de warmloopfase. De interieurvoorverwarming kan worden geactiveerd op een vooraf ingesteld tijdstip bij een buitentemperatuur lager dan 15° C, of door deze rechtstreeks in te schakelen bij elke temperatuur. Bij hogere temperaturen zorgt de interieurvoorventilatie voor een koeler interieur.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.