DE BMW 6 SERIE COUPÉ

DE NIEUWE BMW 6 SERIE COUPÉ. PRESTATIEGERICHT.

EEN NIEUWE VORM VAN DYNAMIEK.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE COUPÉ. PRESTATIEGERICHT.

EEN NIEUWE VORM VAN DYNAMIEK.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE COUPÉ. PRESTATIEGERICHT.EEN NIEUWE VORM VAN DYNAMIEK.

Leverbaar vanaf

€ 100.300,00

Netto bijtelling vanaf

€ 740,00

Een lange motorkap, korte overhangen en een vloeiend in de achterzijde overgaande daklijn – de BMW 6 Serie Coupé is een sportieve tweedeurs coupé met elegante uitstraling. Ook in het interieur vindt u deze karaktereigenschappen terug. Tweekleurig Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang, interieurlijsten in hoogwaardige edelhoutuitvoeringen en fijn contraststiksel zorgen voor een exclusieve ambiance. Met de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor en de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor hebt u keuze uit drie krachtige en zeer soepele aandrijvingen uit de BMW EfficientDynamics familie. Innovaties van BMW ConnectedDrive, zoals het BMW Head-Up Display, de Launch Control en Driving Assistant Plus vestigen ook in deze bijzonder exclusieve autoklasse opnieuw maatstaven.

ONTDEK DE BMW 6 SERIE COUPÉ.

Design.

De BMW 6 Serie Coupé oogt gracieus en krachtig tegelijk. Heldere lijnen en zelfbewust gemodelleerde oppervlakken karakteriseren zijn exterieur. In combinatie met het M Sportpakket benadrukken volumineuze luchtinlaten en markante uitlaateindpijpen de sportiviteit van de BMW 6 Serie Coupé nog eens extra. De imposante nierengrille met glanzende spijlen en de scherpe blik van de LED-koplampen domineren de voorzijde. De op de bestuurder gerichte plaatsing van de belangrijkste instrumenten, displays en schakelaars staat garant voor de bij een sportcoupé onmisbare, absolute controle. Royale oppervlakken en sterk geaccentueerde lijnen zorgen in combinatie met detailrijk vormgegeven instrumenten en hoogwaardige materialen voor exclusieve zintuiglijke indrukken.

Rijdynamiek en efficiency.

Zodra de dynamische sound van het sportuitlaatsysteem klinkt, is duidelijk met wie men van doen heeft: koppelsterke motoren en uitgekiende onderstel- en transmissietechnologieën versmelten in de BMW 6 Serie Coupé tot de perfecte sportieve rijbeleving. De Launch Control laat de adrenaline stromen bij maximale acceleratie vanuit stilstand. En in het dagelijks gebruik kunt u ervan op aan dat dankzij doordachte BMW EfficientDynamics technologieën geen druppel brandstof meer wordt verbruikt dan strikt noodzakelijk.

Uitrusting.

Dynamisch, uitdagend of elegant – voor het benadrukken van de diverse facetten van de BMW 6 Serie Coupé zijn exclusieve uitrustingen leverbaar: het M Sportpakket en de uitrustingspakketten Design Pure Experience en Design Pure Excellence. Daarnaast biedt het aanbod van BMW Individual talloze mogelijkheden om uw BMW 6 Serie Coupé nog exclusiever en persoonlijker aan te kleden. Voor optimale afstemming op de behoeften van uw dagelijks leven zorgen de producten uit het aanbod van originele BMW accessoires.

TOT 330 KW

De fenomenale kracht van de BMW 650i vormt de basis voor de dynamiek waarmee de BMW 6 Serie Coupé zich over het asfalt beweegt. Met een kort aantippen van het gaspedaal geeft u de BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor vrije teugel. Dankzij twee turbocompressoren, Valvetronic, dubbele VANOS en directe benzine-inspuiting bereikt u in slechts 4,6 seconden een snelheid van 100 km/h. De BMW 650i xDrive heeft hiervoor zelfs maar 4,4 seconden nodig. Ondanks de overweldigende 330 kW (450 pk) en een maximaal koppel van 650 Nm overtuigt de BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor ook wat betreft verbruik: met behulp van de Auto Start Stop functie en andere oplossingen van BMW EfficientDynamics ligt het gemiddelde verbruik van de BMW 650i op 8,6 tot 8,8 l/100 km (9,1 tot 9,3 l/100 km met xDrive) met een CO2-emissie van 206 tot 199 g/km (213 tot 217 g/km met xDrive). Daarmee voldoen de BMW 650i en de BMW 650i xDrive standaard aan de EU6-emissienorm.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.