image

DE TOEKOMST BEGINT NU: DE BMW VISION NEXT 100.

ONTDEK HOE BMW OOK IN DE TOEKOMST RIJDEN GEWELDIG MAAKT.

DE TOEKOMST BEGINT NU: DE BMW VISION NEXT 100.

ONTDEK HOE BMW OOK IN DE TOEKOMST RIJDEN GEWELDIG MAAKT.

DE TOEKOMST BEGINT NU: DE BMW VISION NEXT 100.ONTDEK HOE BMW OOK IN DE TOEKOMST RIJDEN GEWELDIG MAAKT.

De afgelopen 100 jaar zijn wij consequent een drijvende kracht geweest achter mobiliteit van morgen. De richting werd daarbij bepaald door onze unieke visie: de perfecte auto bouwen voor het ultieme rijplezier. Iedereen die in een BMW stapt, kan dit voelen. Inmiddels is het tijd om door te schakelen: met een visiemodel dat van u de ultieme bestuurder maakt: de BMW VISION NEXT 100. Een nieuwe dimensie in rijplezier.

image

UW INTELLIGENTE CO-PILOOT: DE COMPANION.

UW INTELLIGENTE CO-PILOOT: DE COMPANION.

CONNECTED INTELLIGENCE.

De sensorische en digitale intelligentie, de voortdurende beschikbaarheid en de connectiviteit van de BMW VISION NEXT 100 zijn gebundeld in de Companion. Daarmee leert de BMW zijn bestuurder beter kennen om hem in elke rijsituatie intuïtief en subtiel te ondersteunen. Zo maakt de Companion meer dan ooit elke rit tot een persoonlijke, intuïtieve en boeiende ervaring voor de bestuurder.

INTELLIGENTE AUTOPILOT.

In de volautomatische Ease Modus neemt de Companion alle besturingshandelingen over. Zo komen passagiers veilig op hun bestemming en krijgen ze belangrijke updates over de route, de verkeerssituatie en de performance van de BMW.

DUIDELIJK HELDERZIEND.

Via communicatie met andere voertuigen en verkeerssystemen kan de Companion u al waarschuwen voor gevaren nog voordat u ze kunt zien.

BEWUSTE COMMUNICATIE – MET VOORKENNIS.

Via het Head-Up Display over de gehele voorruit ziet de BMW bestuurder de informatie van de Companion. Daarnaast is er Alive Geometry, een mozaïek van sensor-geactiveerde driehoeken dat zich uitstrekt over de bovenzijde van het dashboard. Daarmee wordt de bestuurder al van tevoren geïnformeerd hoe hij moet reageren op situaties die zich daaropvolgend voordoen.
image

TWEE ULTIEME RIJBELEVINGEN: EASE MODUS EN BOOST MODUS.

TWEE ULTIEME RIJBELEVINGEN: EASE MODUS EN BOOST MODUS.

VOLLEDIG AUTONOOM. DE EASE MODUS.

Voor ons betekent volautomatisch of autonoom rijden dat u zich maximaal kunt ontspannen. Het enige dat u hoeft te doen in de Ease Modus: achterover leunen en genieten van de rit.

PURE PERFORMANCE: DE BOOST MODUS.

In de Boost Modus draait alles om uw rijperformance. Daarvoor geeft bijvoorbeeld het Head-Up Display in uw directe gezichtsveld de ideale lijn aan, evenals rem-, stuur- en acceleratiepunten.

AAN U DE KEUZE: EASE OF BOOST?

Schakel in een handomdraai naar een ander rijprogramma: door aanraken van het BMW logo in het stuur wisselt u tussen Ease Modus en Boost Modus.
image

VOORBEELDIG DUURZAAM: HET MATERIAALCONCEPT.

VOORBEELDIG DUURZAAM: HET MATERIAALCONCEPT.

REFLECTERENDE RUITEN.

De reflecterende ruiten van het visiemodel geven u niet alleen meer privacy, maar reduceren bovendien de opwarming van het interieur met 30%.

ALIVE GEOMETRY.

De gesloten wielkuipen van de BMW VISION NEXT 100 bewegen mee als de wielen indraaien. Met hun adembenemend gestroomlijnde design dragen ze bij aan de indrukwekkend lage luchtweerstandswaarde van slechts 0,18 – voor maximale dynamiek bij een lager energieverbruik.

AERODYNAMICA.

Een andere bijdrage aan de bijzonder lage cW-waarde van 0,18 vormt het adembenemend gestroomlijnde design. De expressieve karakterlijn verloopt vloeiend van boven de nierengrille tot aan de achterzijde – als een doorgetrokken esthetische penseelstreek.

MONOMATERIALEN.

De BMW VISION NEXT 100 is 100% vrij van leder en wordt vervaardigd met bedrukbare monomaterialen. Deze optimaliseren het productieproces omdat ze bijvoorbeeld direct worden bedrukt met een lak. Bovendien zijn ze eenvoudig te recyclen en maken zo ecologisch efficiënt gebruik van materialen mogelijk.
image

NEEM PLAATS IN DE BMW VISION NEXT 100.

NEEM PLAATS IN DE BMW VISION NEXT 100.