MEER BMW.

Bijtelling

Bijtelling

Bijtelling is het bedrag dat bij het belastbaar loon wordt opgeteld wanneer u een leaseauto tevens privé gebruikt. Kortgezegd wordt een gedeelte van de cataloguswaarde van de auto opgeteld bij uw bruto-inkomen.

Financial

Financial Services

Weet u al hoe u uw favoriete BMW financieel gaat realiseren? Wij bieden u een aantal interessante mogelijkheden. Van een financiering op maat tot privé of zakelijk leasen, waarbij wij alle zorgen voor uw BMW van u overnemen. En met onze verzekeringen gaat u tegen uiterst gunstige voorwaarden altijd goed verzekerd op weg.

BMW Next 100

BMW Next 100

100 jaar BMW vieren we met een blik vooruit. Rijd samen met ons de toekomst tegemoet in ons nieuwe visiemodel - en ervaar de mobiliteit van morgen.

BMW EfficientDynamics

BMW EfficientDynamics

Rijplezier door maximale performance met minimaal verbruik. BMW EfficientDynamics is de strategie van BMW die erop is gericht brandstofverbruik en CO2-emissie te reduceren en tegelijkertijd dynamiek en rijplezier te vergroten.

BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive

Met BMW ConnectedDrive heeft u de beschikking over innovatie diensten die u meer gemak, infotainment en veiligheid bieden.

BMW Individual

BMW Individual

Met de BMW Individual Collection en BMW Individual Special Request kunt u uw BMW helemaal volgens uw eigen wensen vormgeven.

BMW i

BMW i

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft.

BMW Plug-in Hybride

BMW Plug-in Hybride

Elektrisch rijplezier voor elke route en elke rijstijl: het kan, met de hybride modellen van BMW. BMW biedt zowel volledig elektrische auto's als plug-in hybrides om onbeperkt te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.

BMW Driving Experience

BMW Driving Experience

Het BMW Driving Experience Center verzorgt al meer dan 50 jaar rijtrainingen die autorijden veiliger, efficiënter èn leuker maken.