SPANNEND, BIJZONDER, MEESLEPEND: NIEUWS OVER DE MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST.

SPANNEND, BIJZONDER, MEESLEPEND: NIEUWS OVER DE MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST.

SPANNEND, BIJZONDER, MEESLEPEND: NIEUWS OVER DE MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST.

100 jaar BMW leverde spannende, bijzondere en boeiende verhalen op. Op het platform www.next100.bmw worden deze verhalen verteld. Maar dat niet alleen. Hier vindt u ook boeiende artikelen en interviews over de toekomst van mobiliteit evenals exclusieve video's en foto's rondom de BMW VISION NEXT 100 en de BMW Group Future Experience wereldtournee. Het volgende artikel over de bestuurder van de toekomst geeft alvast een voorproefje.

VIJF KENMERKEN VAN DE BMW BESTUURDER VAN DE TOEKOMST.

VIJF KENMERKEN VAN DE BMW BESTUURDER VAN DE TOEKOMST.

Met de BMW VISION NEXT 100 presenteert BMW zijn visie op mobiliteit van de toekomst. Met een autoconcept dat de bestuurder en zijn beleving centraal stelt – en hem de mogelijkheid biedt om tijd en ruimte onderweg individueel en comfortabel vorm te geven. Maar wat kenmerkt de BMW bestuurder van de toekomst? Een schets in vijf karaktertrekken:

HELEMAAL ONTSPANNEN.

Of u nu een meeting heeft in het centrum van de stad, op tijd op het vliegveld moet zijn of de aftrap in het stadion niet wilt missen – dankzij realtime-gegevens, toegang tot uw agenda en intelligente navigatie zal de BMW van de toekomst ervoor zorgen dat u geen enkele afspraak hoeft mis te lopen. Geen stress, geen hectiek; gewoon heel ontspannen uw dagelijkse dingen doen en daarbij geen seconde van uw vrije tijd verspillen.

RELAXED, OVERAL EN ALTIJD.

Wie kent het niet: alle verkeerslichten op rood, de stad één grote bouwput en de ene omleiding na de andere. Dan kan de stemming snel omslaan. In de toekomst zullen we daar niet meer van in de stress raken. Want mocht de hele wereld van het verkeer zich weer eens tegen ons gekeerd hebben, dan biedt de Companion ons twee prettige alternatieven. Ofwel laten we ons door hem aan elke verkeershinder voorbijvoeren. Ofwel we schakelen direct in de Ease Modus en benutten de tijd om te ontspannen of juist om te werken. Zo gaat er nooit tijd verloren. De beslissing is aan u.

EEN ROLMODEL IN DUURZAAMHEID.

Alsmaar groeiend milieubewustzijn zal ertoe leiden dat wij als bestuurder nog veel meer zullen letten op de invloed die ons gedrag heeft op het milieu. Daarom zullen in de toekomst behalve emissievrij rijden ook het gebruik van eenvoudig recyclebare monomaterialen, het volledig afzien van leder evenals een CO2-neutrale productie standaard worden.

ALTIJD UP-TO-DATE.

Van de nieuwste ontwikkelingen in wetenschap en politiek tot de hipste nieuwe club in de stad – waar we nu nog de meeste tijd in onze auto besteden aan autorijden, zullen we er in de toekomst de tijd meer benutten om ons te informeren. Of waarschijnlijker nog: om ons te laten informeren door onze auto.

ZICHTBAAR IN EEN GOED HUMEUR.

In de sensorisch ondersteunde Boost Modus of in de zelfrijdende Ease Modus: rijplezier wordt hoe dan ook een meeslepende, ultieme ervaring. Met de BMW VISION NEXT 100 beschikt de 'Ultimate Driver' op elk moment over de perfecte symbiose van innovatieve materialen en intelligente techniek. Door gegevens waarvoor de bestuurder toestemming geeft te combineren met relevante informatie uit de omgeving verbetert de auto het waarnemingsvermogen van de bestuurder. Alles in de BMW ondersteunt uw behoeften als bestuurder en maakt zo een nieuwe, op maat gemaakte rijbeleving mogelijk.