BMW RIJDERS.

Werkplaatsafspraak maken

Werkplaatsafspraak maken.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie.

Om uw BMW in topconditie te houden is van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Ontdek hier alle onderhoud- en reparatiediensten van BMW

Accessoires en onderdelen.

Accessoires en onderdelen.

Originele BMW Accessoires bieden u talrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken. Daarnaast staan Originele BMW Accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW.

Mobiele apparaten

Mobiele apparaten.

De Bluetooth en USB audio interfaces verbinden uw BMW met uw mobiele apparaten zodat u ook tijdens het reizen nauw verbonden blijft met de buitenwereld. Of u nu muziek luistert, belt of het adresboek oproept: u bedient uw apparaat eenvoudig met de bedieningselementen en beeldschermen in de auto.

Diensten en garantie

Diensten en garantie.

Bij pech is de BMW Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn. Indien nodig wordt hulpverlening ter plaatse geregeld: door de dichtstbijzijnde BMW dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst.

BMW Privileges

BMW Privileges

Als lid van BMW Privileges krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra’s. Berijders van een BMW jonger dan 5 jaar zijn automatisch lid, berijders van oudere BMW’s kunnen ook kosteloos lid worden.