ONDERHOUD EN REPARATIE.

Service op maat

Service op maat.

Het slimme Condition Based Service (CBS) onderhoudssysteem van BMW controleert ongemerkt alle belangrijke slijtagedelen en vloeistoffen. Uw BMW geeft zelf aan of hij voor onderhoud naar de werkplaats moet. Ontdek hier alle voordelen van Condition Based Service.

BMW Value Service

BMW Value Service.

Om uw BMW in topconditie te houden is van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Daarom is er BMW Value Service: all-in onderhoudspakketten voor BMW’s geregistreerd in 2000 – 2010, met vooraf inzicht in de vaste totaalprijs en de uit te voeren werkzaamheden.

BMW Service Inclusive.

BMW Service Inclusive.

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud en zo u wilt ook eventuele vervangingen van slijtagedelen als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

APK

APK.

Voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Ook voor de APK is uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner het aangewezen adres. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. 

BMW Motorolie

BMW Motorolie.

Speciaal ontwikkeld voor BMW motoren. De Originele BMW Motorolie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die nodig zijn om BMW motoren optimaal te laten presteren. Het gebruik van deze olie houdt de motor schoon en efficiënt. Verbeter de prestaties van uw BMW met Originele BMW Motorolie.